Muzeu histork, viti 1941 (Ish Bashkia e Vlorës) sheshi përpara

Pjesë e Muzeu histork, viti 1941 (Ish Bashkia e Vlorës) sheshi përpara

Renditja: 906 (10 shikime)

“Muzeu histork, viti 1941 (Ish Bashkia e Vlorës) sheshi përpara”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5062

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.