Pamje nga Vlora e, vitit 1930.

Pjesë e Pamje nga Vlora e, vitit 1930.

Renditja: 2524 (5 shikime)

“Pamje nga Vlora e, vitit 1930.”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5174

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.