Panoramë e Vlorës, viti 1925

Pjesë e Panoramë e Vlorës, viti 1925

Renditja: 3677 (3 shikime)

Sait Krytha, “Panoramë e Vlorës, viti 1925”, 1925, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5223

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.