Panoramë Sheshi i Flamurit 1935

Pjesë e Panoramë Sheshi i Flamurit 1935

Renditja: 1984 (8 shikime)

Nekip Bega, “Panoramë Sheshi i Flamurit 1935”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5250

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.