Panoramë, viti 1940

Pjesë e Panoramë, viti 1940

Renditja: 1802 (7 shikime)

“Panoramë, viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5252

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.