Pazari kuaj që cojne mallra në port, viti 1904

Pjesë e Pazari kuaj që cojne mallra në port, viti 1904

Renditja: 2308 (7 shikime)

“Pazari kuaj që cojne mallra në port, viti 1904”, 1904, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5325

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.