Pershëndetje nga Vlora 1920

Pjesë e Pershëndetje nga Vlora 1920

Renditja: 1984 (8 shikime)

“Pershëndetje nga Vlora 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5385

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.