Porti i Vlorës, viti 1940 i fotografuar nga deti

Pjesë e Porti i Vlorës, viti 1940 i fotografuar nga deti

Renditja: 2524 (5 shikime)

“Porti i Vlorës, viti 1940 i fotografuar nga deti”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5476

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.