Porti Shkarkimi i ushqimeve 18.5. 1913

Pjesë e Porti Shkarkimi i ushqimeve 18.5. 1913

Renditja: 2702 (6 shikime)

“Porti Shkarkimi i ushqimeve 18.5. 1913”, 1913, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5478

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.