Rruga e kishes katolike shtëpite e para, viti 1920 2295 Rag. Riccardo Ponzelli

Pjesë e Rruga e kishes katolike shtëpite e para, viti 1920 2295 Rag. Riccardo Ponzelli

Renditja: 1984 (8 shikime)

“Rruga e kishes katolike shtëpite e para, viti 1920 2295 Rag. Riccardo Ponzelli”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5661

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.