Rruga e Tregut, shkolla Italiane 1940, ish ambulanca, vitet 80 ish pd

Pjesë e Rruga e Tregut, shkolla Italiane 1940, ish ambulanca, vitet 80 ish pd

Renditja: 331 (29 shikime)

“Rruga e Tregut, shkolla Italiane 1940, ish ambulanca, vitet 80 ish pd”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5677

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.