Rrugë në Vlorë, vitet 1920

Pjesë e Rrugë në Vlorë, vitet 1920

Renditja: 1550 (10 shikime)

“Rrugë në Vlorë, vitet 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5876

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.