Sahati i Vlorës 1.6.1945

Pjesë e Sahati i Vlorës 1.6.1945

Renditja: 778 (17 shikime)

“Sahati i Vlorës 1.6.1945”, 1945-06-01, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5885

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.