Sarajet e familjes Vlora, u prishen në 1925 ku u ngrit lulishtja, flamuri u ngrit në selamllek

Pjesë e Sarajet e familjes Vlora, u prishen në 1925 ku u ngrit lulishtja, flamuri u ngrit në selamllek

Renditja: 366 (27 shikime)

“Sarajet e familjes Vlora, u prishen në 1925 ku u ngrit lulishtja, flamuri u ngrit në selamllek”, 1925, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5900

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.