Sheshi i Flamurit 1920

Pjesë e Sheshi i Flamurit 1920

Renditja: 3187 (5 shikime)

“Sheshi i Flamurit 1920”, 1920, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5972

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.