Sheshi i Flamurit fotografuar nga Kuzbabaja 1937

Pjesë e Sheshi i Flamurit fotografuar nga Kuzbabaja 1937

Renditja: 2989 (3 shikime)

“Sheshi i Flamurit fotografuar nga Kuzbabaja 1937”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/5982

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.