Sheshi para bashkise fotografuar nga avioni, viti 1936

Pjesë e Sheshi para bashkise fotografuar nga avioni, viti 1936

Renditja: 3187 (5 shikime)

“Sheshi para bashkise fotografuar nga avioni, viti 1936”, 1936, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6052

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.