Sheshi para bashkise, viti 1941

Pjesë e Sheshi para bashkise, viti 1941

Renditja: 2386 (4 shikime)

“Sheshi para bashkise, viti 1941”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6064

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.