Shkolla nr 2 Naim Frasheri në Muradie të lapidari i Teli Ndinit, viti 1960

Pjesë e Shkolla nr 2 Naim Frasheri në Muradie të lapidari i Teli Ndinit, viti 1960

Renditja: 3610 (1 shikime)

“Shkolla nr 2 Naim Frasheri në Muradie të lapidari i Teli Ndinit, viti 1960”, 1960, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6098

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.