Shkolla Tregetare Vlorë, viti 1940

Pjesë e Shkolla Tregetare Vlorë, viti 1940

Renditja: 4998 (1 shikime)

“Shkolla Tregetare Vlorë, viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6124

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.