Spitali Neuropsikiatrik i shtetit në Vlorë, viti 1937

Pjesë e Spitali Neuropsikiatrik i shtetit në Vlorë, viti 1937

Renditja: 3674 (3 shikime)

“Spitali Neuropsikiatrik i shtetit në Vlorë, viti 1937”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6351

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.