Transporti me buaj në luginen e Shushices, viti 1916

Pjesë e Transporti me buaj në luginen e Shushices, viti 1916

Renditja: 3181 (4 shikime)

“Transporti me buaj në luginen e Shushices, viti 1916”, 1916, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6417

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.