Varri i Ismail Qemalit, dhurate e Mbretit Zog, inaguruar më 29.11.1932.Veper e skluptorit Odhise Paskali.

Pjesë e Varri i Ismail Qemalit, dhurate e Mbretit Zog, inaguruar më 29.11.1932.Veper e skluptorit Odhise Paskali.

Renditja: 4180 (3 shikime)

“Varri i Ismail Qemalit, dhurate e Mbretit Zog, inaguruar më 29.11.1932.Veper e skluptorit Odhise Paskali.”, 1932-11-29, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6824

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.