Varri i Kusum Baba Vlorë 1918

Pjesë e Varri i Kusum Baba Vlorë 1918

Renditja: 4639 (2 shikime)

“Varri i Kusum Baba Vlorë 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6828

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.