Vlora në vitin 1987

Pjesë e Vlora në vitin 1987

Renditja: 1546 (10 shikime)

“Vlora në vitin 1987”, 1987, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/6947

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.