Vlorë Xhamia, viti 1989

Pjesë e Vlorë Xhamia, viti 1989

Renditja: 4855 (1 shikime)

“Vlorë Xhamia, viti 1989”, 1989, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7026

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.