Xhamia e Mavronjoteve 1917. Pikture nga Agim Sulaj, i titulluar Lejleku i Vlorës

Pjesë e Xhamia e Mavronjoteve 1917. Pikture nga Agim Sulaj, i titulluar Lejleku i Vlorës

Renditja: 2708 (2 shikime)

“Xhamia e Mavronjoteve 1917. Pikture nga Agim Sulaj, i titulluar Lejleku i Vlorës”, 1917, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7067

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.