Xhamia e Muradies 1.6.1945

Pjesë e Xhamia e Muradies 1.6.1945

Renditja: 1290 (5 shikime)

“Xhamia e Muradies 1.6.1945”, 1945, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 prill 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7095

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.