Xhamia e Muradies Vlorë mars 1991

Pjesë e Xhamia e Muradies Vlorë mars 1991

Renditja: 4180 (3 shikime)

“Xhamia e Muradies Vlorë mars 1991”, 1991, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7158

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.