Xhamia e Muradies Vlorë, viti 1925

Pjesë e Xhamia e Muradies Vlorë, viti 1925

Renditja: 4314 (2 shikime)

“Xhamia e Muradies Vlorë, viti 1925”, 1925, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7160

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.