Xhamia e Muradies Vlorë, viti 1930

Pjesë e Xhamia e Muradies Vlorë, viti 1930

Renditja: 2107 (6 shikime)

“Xhamia e Muradies Vlorë, viti 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7162

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.