Xhamia e Tabakëve, vitet 40

Pjesë e Xhamia e Tabakëve, vitet 40

Renditja: 4314 (2 shikime)

“Xhamia e Tabakëve, vitet 40”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7206

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.