Xhamia e Tabakëve, viti 1930

Pjesë e Xhamia e Tabakëve, viti 1930

Renditja: 2105 (6 shikime)

“Xhamia e Tabakëve, viti 1930”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7212

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.