Kalaja e Elbasani 1979-2015

Pjesë e Kalaja e Elbasani 1979-2015

Renditja: 3667 (4 shikime)

Kozma Borova, “Kalaja e Elbasani 1979-2015”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7414

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.