Prefektura e Elbasanit në kohë të ndryshme. Vitet 1930 dhe 2000

Pjesë e Prefektura e Elbasanit në kohë të ndryshme. Vitet 1930 dhe 2000

Renditja: 2306 (7 shikime)

Kozma Borova, “Prefektura e Elbasanit në kohë të ndryshme. Vitet 1930 dhe 2000”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/7500

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.