Xhamia e Agait

Pjesë e Xhamia e Agait

Renditja: 696 (16 shikime)

“Xhamia e Agait”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8061

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.