Shqipëria Verilindore, Librazhd, mali Shebenik me dëborë

Pjesë e Shqipëria Verilindore, Librazhd, mali Shebenik me dëborë

Renditja: 771 (14 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Shqipëria Verilindore, Librazhd, mali Shebenik me dëborë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8069

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.