Spitalet italiane në Krastë , meshë në spitalin italian

Pjesë e Spitalet italiane në Krastë , meshë në spitalin italian

Renditja: 1802 (7 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Spitalet italiane në Krastë , meshë në spitalin italian”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8071

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.