Krasta, me spitalet midis të cilave1 ° O.C.

Pjesë e Krasta, me spitalet midis të cilave1 ° O.C.

Renditja: 1801 (7 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Krasta, me spitalet midis të cilave1 ° O.C.”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8080

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.