Panoramë e Elbasanit parë nga kodra e Krabës

Pjesë e Panoramë e Elbasanit parë nga kodra e Krabës

Renditja: 3671 (3 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Panoramë e Elbasanit parë nga kodra e Krabës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8086

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.