Krastë, gomarë që mbajnë gurë për spitalin

Pjesë e Krastë, gomarë që mbajnë gurë për spitalin

Renditja: 2104 (6 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Krastë, gomarë që mbajnë gurë për spitalin”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8090

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.