Elbasan, Kampi i të burgosurve të luftës

Pjesë e Elbasan, Kampi i të burgosurve të luftës

Renditja: 2523 (5 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Elbasan, Kampi i të burgosurve të luftës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8096

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.