Një karrocë në pazarin e Elbasanit

Pjesë e Një karrocë në pazarin e Elbasanit

Renditja: 3085 (4 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Një karrocë në pazarin e Elbasanit”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8101

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.