Xhamia e Pazarit parë nga Sheshi i Drithnave

Pjesë e Xhamia e Pazarit parë nga Sheshi i Drithnave

Renditja: 1341 (9 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Xhamia e Pazarit parë nga Sheshi i Drithnave”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8103

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.