Elbasan, dyqan këpucësh në Bezistan

Pjesë e Elbasan, dyqan këpucësh në Bezistan

Renditja: 3084 (4 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Elbasan, dyqan këpucësh në Bezistan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8118

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.