Elbasan, Çesmja në Bezistan

Pjesë e Elbasan, Çesmja në Bezistan

Renditja: 3082 (4 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Elbasan, Çesmja në Bezistan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8120

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.