Elbasan, tregu i rrugës në Bezistan

Pjesë e Elbasan, tregu i rrugës në Bezistan

Renditja: 1802 (7 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Elbasan, tregu i rrugës në Bezistan”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8125

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.