Rrugë me kalldram ne Elbasan. 1940

Pjesë e Rrugë me kalldram ne Elbasan. 1940

Renditja: 2105 (6 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Rrugë me kalldram ne Elbasan. 1940”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8127

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.