Elbasan, kulla lindore e Kalasë dhe sheshi i tabakëve

Pjesë e Elbasan, kulla lindore e Kalasë dhe sheshi i tabakëve

Renditja: 2105 (6 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Elbasan, kulla lindore e Kalasë dhe sheshi i tabakëve”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8129

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.