Librazhd, gryka e lumit Shkumbin

Pjesë e Librazhd, gryka e lumit Shkumbin

Renditja: 1537 (8 shikime)

Dr. Pierluigi Zamperin, “Librazhd, gryka e lumit Shkumbin”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, https://adsh.al/s/adsh/item/8135

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.